Auto, moto i nautika

Ekskluzivne lokacije

Oglašavajte na najfrekventnijim lokacijama i neovisno o svojim potrebama ostvarite maksimalnu vidljivost. Hodajuće reklame idealne su za sve tipove kampanja za koje možete imati potrebu.

Brand awareness

Najfrekventnije lokacije u najvećim hrvatskim gradovima osiguravaju visoku vidljivost nužnu za brand awareness kampanje.

Akcije i pogodnosti

Neka baš svi znaju za izvrsnu ponudu Vaših vozila ili dodatne pogodnosti koje mogu ostvariti kupnjom u određenom trenutku.

Targetiranje

Aktivirajte kampanju u poslovnim zonama ili na različitim događanjima i jednostavno dođite do Vaše ciljne skupine.

Događanja i sajmovi

Oglašavajte na događanjima koja su tematski usko vezana uz Vašu djelatnost. Prisutni smo na svim auto sajmovima, boat showovima, motorijadama i sličnim događanjima koja privlače posjetitelje koji imaju prethodni interes za područje automobilske, moto ili nautičke industrije, te će zasigurno iskazati interes za reklamom u prolazu.

Isprobajte i naša vozila

Naša Electric serija idealna je za promocije u automobilskoj industriji – provozajte se najfrekventnijim pješačkim lokacijama.

Electric

Ljeto 2020

Uz Hodajuće reklame možete targetirati turiste za vrijeme sezone na najfrekventnijim lokacijama, što je idealna prilika za oglašavanje najmova vozila. Uz promotore koji imaju izraženo znanje engleskog ili nekog drugog stranog jezika u mogućnosti smo prenijeti i detalje ponude zainteresiranoj javnosti.

Ljeto 2020

Zakupite uz 15% popusta.

Ljudi zasigurno već razmišljaju o važnosti osobnih vozila u kriznim situacijama. Pripremite se već sad za oglašavanje.

Popust vrijedi u slučaju izvršenog zakupa do 30.4.2020. za period aktivacije između 15.6. i 1.9.2020. godine.