Humanitarne akcije

Pokažite veliko srce.

Toplina i pristupačnost

S obzirom na to da su promotori mladi studenti koji su često i sami humanitarci, zajedno s činjenicom da je riječ o mediju koji se kreće među ljudima, u visini očiju, prisutna je razina pristupačnosti koju tradicionalni OOH mediji ne posjeduju.

Lokacije

Bez obzira na to je li riječ o nacionalnoj ili lokalnoj akciji, Hodajuće reklame dostupne su na svim lokacijama.

Uočljivost

Neka Vaša akcija dosegne što više srca uz do 800% veću uočljivost u odnosu na ostale medije

Interaktivnost

Naši dragi promotori rado će pojasniti sve detalje humanitarne akcije zainteresiranim prolaznicima.

Poziv na djelovanje

Ako je unutar kampanje prisutan poziv na djelovanje poput broja na koji se može donirati, medij osigurava izrazitu vidljivost navedenog. Kretanjem na pješačkim lokacijama, gdje su ljudima mobilni telefoni pri ruci, povećava se vjerojatnost da će doći do djelovanja.

Dijeljenje materijala

Naši promotori osim pozitive mogu dijeliti i različite vouchere, informativne letke i ostale materijale potrebne za humanitarne kampanje.

Događanja

Predstavite svoju humanitarnu akciju na najposjećenijim događanjima i osigurajte visoku vidljivost, ili se oglašavajte na srodnim događanjima i zahvatite svoju ciljanu publiku u kratkom roku.

Naše humanitarno djelovanje

Hodajuće reklame imaju dugu tradiciju volonterskog i humanitarnog djelovanja. Stoga smo 2019. odlučili donirati 5% od svake kampanje u prosincu u humanitarne svrhe. Pročitajte više ispod.