Gyms4You je najveći lanac teretana u Hrvatskoj, poznat po 24-satnom radnom vremenu i jednom iskaznicom za sve lokacije u Hrvatskoj. U vremenima kad su teretane bile na glasu kao potencijalno mjesto širenja COVID-a, Gyms4You je u više navrata pokazao kako su sigurniji nego ikad te kako su njihove teretane ipak samo izvrsno mjesto za jačanje imuniteta.

U takvom tonu započela je i kampanja Gyms4You-a kroz koju su pozivali nove članove da se zajedno vrate snažniji u teretane. Gyms4You pokazao je da brine o svojim lojalnim članovima na koje se neće odnositi tada najavljeno povećanje cijena članarina. Kako bi se ostvarile pogodnosti nije bilo potrebno biti dugogodišnji član Gyms4You-a jer su ekskluzivne cijene vrijedile za sve one koji do kraja listopada budu postojeći članovi, stoga je kampanja bila usmjerena na pozivanje prolaznika na učlanjenje u teretanu baš u pravom trenutku.

Gyms4You raširen je u 5 gradova na ukupno 11 lokacija, a kampanja je pokrenuta u svim gradovima: Zagrebu, Osijeku, Zadru, Karlovcu i Šibeniku.

Za Zagreb u kojem je smješteno čak 7 poslovnica, veći broj promotora promovirao je kampanju u centru grada, a po 2 promotora smjestila su se na najfrekventnijim studentskim lokacijama kako bi se osigurao visok doseg, ali i privukla ciljana publika za koju je najveća vjerojatnost da će se učlaniti. U ostalim gradovima, po dvoje promotora obilazilo je najfrekventnije lokacije na kojima ostali mediji vanjskog oglašavanja često nisu dovoljno zastupljeni, poput zadarske Kalelarge i Rive, osječkog Korza ili stare gradske jezgre u Šibeniku.

 

Promotori su dijelili letke s akcijskim cijenama i popisom lokacija kao trajni podsjetnik prolaznicima, a zabilježene su izvrsne reakcije. Gyms4You je ovom promocijom postigao preko 120.000 impresija, a podijeljeno je preko 10.000 letaka što se pozitivno odrazilo na broj novih lojalnih članova koji su dobro iskoristili pružene pogodnosti.

Nažalost, nedugo nakon kampanje uslijedilo je novo zatvaranje pa su članarine prešle u stanje mirovanja, ali uslijed ponovnog otvaranja, svi ti članovi konačno mogu ponovno koristiti ostvarene pogodnosti. Ponovno se vraćamo zajedno snažniji!