HoReCa

Hoteli

Događanja

Oglašavajte se na najposjećenijim događanjima u Hrvatskoj, poput Adventa u Zagrebu, gdje će Vaša reklama zasigurno privući pažnju brojnih posjetitelja koji mogu biti zainteresirani za Vašu ponudu.

Međunarodno oglašavanje

Iskoristite i mogućnost međunarodnog oglašavanja pa kampanjom u Sloveniji i Austriji privucite potencijalne turiste upravo u Vaš hotel.

Međunarodno

Restorani

Ciljana skupina

Oglašavajte se u blizini Vašeg restorana i potaknite prolaznike da posjete upravo Vaš restoran. Istaknite dnevne ili tjedne menije, specijalne ponude jele ili događanja u restoranu i privucite brojnu publiku.

Interaktivnost

Osim što kretanjem po najfrekventnijim lokacijama izrazito podižu svijest o Vašem restoranu, promotori mogu i izravno usmjeravati posjetitelje na Vašu lokaciju, što je jedinstveno za ovaj oblik oglašavanja.

Ljeto 2020

Uz ugrađeno osvjetljenje, Hodajuće reklame posebno su pogodne za večernje ljetne promocije, a uz kretanje po najpopularnijim turističkim destinacijama, sigurno će privući pažnju turista.

Ljeto 2020

Caffe barovi

Idealne lokacije

Promocija se može provoditi po najfrekventnijim lokacijama ili u užem krugu caffe bara kako bi se zahvatili prolaznici za koje je veća vjerojatnost da će posjetiti objekt.

Otvorenja

Neka otvorenje Vašeg novog caffe bara ne prođe nezapaženo.

Otvorenja

Posebne ponude

Oglašavajte akcije, ponude i događanja i u kratkom roku informirajte velik broj prolaznika.

Programi vjernosti

Promovirajte aplikacije i programe vjernosti i osigurajte trajne posjetitelje.

Ljeto 2020

Prisutni smo u gradskim jezgrama i na plažama, gdje klasični OOH mediji često ne mogu biti. Najatraktivnije turističke lokacije pružaju iznimnu vidljivost, a interaktivnost promotora osigurava mogućnost usmjeravanja prolaznika izravno u Vaš caffe bar.

Ljeto 2020

Zakupite uz 15% popusta.

Popust vrijedi u slučaju izvršenog zakupa do 30.4.2020. za period aktivacije između 15.6. i 1.9.2020. godine.