Lokalno

Budite prisutni bilo gdje!

Krug po mjestu i svi te znaju

Hodajuće reklame nisu dostupne samo u najvećim gradovima i prometnim gradskim jezgrama. Nijedno mjesto na području Hrvatske nije premalo ni predaleko za nas, a uz podružnice u svim većim gradovima, u kratkom roku izlazimo na teren u svim obližnjim mjestima. U manjim mjestima mobilnost reklama osigurava iznimnu vidljivost jer je u trajanju promocije moguće proći kroz cijelo mjesto.

Targetiranje

Aktivirajte kampanju u jednoj određenoj ulici ili u manjem mjestu i precizno zahvatite ciljanu skupinu.

Mobilnost

Visoka mobilnost Hodajućih reklama osigurava da lokalne promocije zahvate cijelo stanovništvo.

Interakcija

Naši promotori većinom su studenti iz obližnjih gradova i mjesta, pa će s lokalnim stanovništvom zasigurno uspostaviti dobru komunikaciju.

Idealno za:

Otvorenja

Lokalno oglašavanje idealno je za otvorenja svih vrsta objekata. Aktivacijom kampanje u užem krugu novootvorene poslovnice ili objekta osigurajte da će kampanju vidjeti upravo prolaznici za koje je veća vjerojatnost da će posjetiti upravo taj objekt.

Otvorenja

Rođendani

Kao i otvorenja, i rođendani poslovnica mogu privući mnogo pažnje obližnjeg stanovništva. Usmjeravanjem kampanje na uži krug slavljeničke poslovnice povećava se vjerojatnost da će lokalno stanovništvo posjetiti poslovnicu povodom rođendana.

Rođendani

Ljeto 2020

U ljetnom periodu, važnost lokalnih promocija posebno raste, a u svim većim i manjim gradovima na obali očekuje se povećana koncentracija turista. Stoga ne propustite aktivirati svoju kampanju na optimalnim lokacijama i osigurajte vidljivost kakvu pružaju samo ljetni mjeseci.

Ljeto 2020

Zakupite uz 15% popusta.

Pripremite već sad teren za lokalne promocije.

Popust vrijedi u slučaju izvršenog zakupa do 30.4.2020. za period aktivacije između 15.6. i 1.9.2020. godine.