Ovih dana slavila se 17. godišnjica Lesnine Split, ali ne samo u Splitu! Rođendan Lesnine Split slavio se i u Osijeku i Puli.

Split

Osijek

Pula

PAKETI

Provjerite pakete za otvorenja i rođendane!

Paketi

Rođendan splitske Lesnine iskorišten je kao prilika da se i vjernim kupcima u Osijeku i Puli omoguće najbolje moguće cijene namještaja. Od četvrtka, 18.06., sve do nedjelje 21.06., kupci u Osijeku mogli su iskoristiti 15% popusta na sav namještaj, dok su posjetitelji Lesnine u Splitu i Puli uživali u 15% popusta na baby program i roštilje te čak 20% popusta na opremu za dom.

S obzirom na to da je ipak glavni slavljenik bila Lesnina u Splitu, posjetitelji su kupovinom u toj poslovnici ulazili i u nagradnu igru s velikom nagradom od čak 20.000 kuna, stoga se kupovina višestruko isplatila.

Za promociju velikog rođendanskog slavlja u tri grada istovremeno, odabrana je Electric serija Hodajućih reklama. Promocija se odvijala od četvrtka do subote na najfrekventnijim lokacijama u gradovima koji su sudjelovali u promociji. Electric serija posebice je privlačila pažnju prolaznika, naročito u atraktivnim gradskim jezgrama: U Splitu na prepunoj Rivi, na osječkoj Promenadi te na pulskoj tržnici, prolaznici su se rado okretali za promotorima, a oni su ih drage volje informirali o posebnoj ponudi povodom rođendanske akcije.