I ove godine Iločki podrumi pripremili su tradicionalni Advent u vinotekama Iločkih podruma. Svakog dana, drugo vino čekalo je na popustu od 20% u svim vinotekama Iločkih podruma.

Osim putem stranice i društvenih mreža, ovu akciju odlučeno je za vrijeme Adventa promovirati i putem Hodajućih reklama, jednog od najboljih medija vanjskog oglašavanja za vrijeme povećanih adventskih gužvi.

Visoka frekvencija prolaznika osigurala je velik uspjeh podjele letaka za vrijeme Adventa i dovela do visokog dosega ove atraktivne i zanimljive kampanje.

Ali osim adventskog kalendara, putem Hodajućih reklama pripremljena je i dodatna ekskluzivna akcija pod nazivom Blagdani uz Suho zlato Principovca. Naši promotori su osim letaka s adventskim kalendarom dijelili i posebne vouchere za 15% popusta na vrhunska vina Iločkih podruma u vinoteki Dolac.

Ova kampanja naišla je na jednako odobravanja, i prolaznici su s ekskluzivnim voucherima pohrlili u vinoteku na Dolcu po svoj primjerak vrhunskih vina, kao božićni poklon ili za sebe.