Nema potpunog božićnog ugođaja bez prigodnih božićnih pjesama. A iako ima onih koji ih ne podnose i onih koji ih naprosto obožavaju, jedno je sigurno – nijedan Advent nije potpun bez njih i neizostavan su dio atmosfere.

Ovog Adventa postanite i vi dio božićne atmosfere uz zvučne kampanje putem Hodajućih reklama. Advent je idealno vrijeme za aktivaciju zvučne kampanje jer će prigodne kampanje savršeno upotpuniti opušteni duh ovog događanja te privući znatno više pažnje od klasične kampanje putem Hodajućih reklama.

Uz zvučne kampanje, vašu promociju bit će nemoguće ne uočiti, a dodavanjem zvuka potiče se i više interakcije od strane prolaznika koji će rado stupiti u interakciju s promotorima potaknuti zanimljivim karakteristikama kampanje.

Za vrijeme Adventa, nema briga ni oko potencijalne buke, jer se kampanja idealno kombinira sa svim popratnim glazbenim sadržajima Adventa zbog čega neće narušiti svakodnevnicu prolaznika.

U Hodajućim reklamama, zvučne kampanje izvode se putem integriranih zvučnika otpornih na sve temperature i vremenske uvjete koji su ograničeni na uvijek prihvatljivu razinu decibela, a koja će i dalje privući dovoljno pažnje i povećati vidljivost vaše kampanje.

Zazvonite i vi ovog Adventa uz najučinkovitije kampanje!