Hrvatski Telekom nastavlja s razvojem optičke mreže diljem Hrvatske. U Sisku su hodajuće reklame putem Electric Serije informirale stanovnike Siska o dolasku najbržeg fiksnog Interneta.

Matko, Igor, Petra i Monika sa svojim sugrađanima ostvarili su izvrsnu komunikaciju i zaprimili brojne upite o samoj usluzi. Vedro vrijeme izmamilo je prolaznike na ulice, čime je frekvencija prolaznika bila visoka.

Naše promotore mogli ste uočiti u Ulici Stjepana i Antuna Radića, odnosno u Sisku popularno zvanoj 2. ulici, kao i u Ulici Ivana Fistrovića i kod obližnjih trgovačkih centara i lanaca. Hodajuće reklame na ulicama Siska izazvale su pažnju i prolaznika i automobila, a zainteresirani prolaznici mogli su ugrabiti i letak kako bi se informirali.

U narednome periodu HT nastavlja s uvođenjem najbržeg interneta i u drugim područjima Hrvatske. S obzirom na to i da je ljeto vrijeme pojačanog kretanja prolaznika na ulicama, sigurno će biti pametno iskoristiti idući period za oglašavanje i interakciju s građanima.