Pappar je sofisticiran, suvremeni restoran, podijeljen na dva različita prostora, Bar i Restoran. Elegantan i profinjen prostor pruža vrhunsko gastronomsko iskustvo, a moderan interijer restorana potpisuje autorski tim renomiranog beogradskog arhitektonskog ureda A3 ARCHITECTS.

Pappar bistro&bar smjestio se u Bundek Centru, na atraktivnoj lokaciji u blizini mnoštva poslovnih objekata, ali i najvećeg parka u Novom Zagrebu, Bundeka. Dolaskom toplijeg vremena, upravo park Bundek iskorišten je za vikend promociju bistroa putem Hodajućih reklama.

Pappar je u ponudu uveo Burger dan, u sklopu kojeg svake nedjelje vrijedi akcijska ponuda: Pappar Burger uz 5th Element ABA pivo ili Coca Colu po cijeni od 50 kuna. Uz promoviranje ove ponude, naši promotori su na Bundeku dijelili i kupone za besplatan kolač u sklopu akcije ”Slatka nedjelja u Pappru”. Donosioci letka koji su imali sreće naići na naše promotore mogli su u nedjelju uz kavu dobiti gratis kolač, a uz to su ostvarivali i 2h besplatnog parkinga u garaži Bundek Centra.