Optika Livision povodom Black Friday-a odlučila je cijeli tjedan počastiti kupce s izvrsnim popustima. Baš svi dioptrijski okviri bili su 50% sniženi, kao i sve sunčane naočale, a stakla za okvire bila su na 20% popusta. Uz sve to, u poslovnici se kao uvijek mogla napraviti besplatna provjera vida, a prolaznike je posebno oduševilo i što se može platiti do 36 rata bez kamata i bez utjecaja na popust!

Za ovaj Black Friday bez ikakve cake, kao medij promocije odabrane su Hodajuće reklame. Naši promotori kretali su se u krugu sve 3 Livision poslovnice u Zagrebu, a one se nalaze na Medveščaku, u Ulici grada Vukovara i na Aveniji Dubrovnik. Samim time, zahvaćena su sve najfrekventnija područja u Zagrebu, od Tkalče i Trga bana Jelačića, preko Vukovarske i Trešnjevačkog placa pa do Velesajma i Avenue Mall-a.

Popusti su se ostvarivali pomoću Livision aplikacije pa su naši promotori educirali prolaznike o instalaciji aplikacije i pronalasku kupona. Za vrijeme promocije dijelili su se i letci kojih je podijeljeno čak 9.000.

Reakcije su na svim lokacijama bile izvrsne, a u moru površnih Black Friday akcija, kupci su brzo prepoznali akcije bez cake u Livision optici i pozitivno reagirali.