Gyms4You je najveći lanac teretana u Hrvatskoj, poznat po 24-satnom radnom vremenu i jednom iskaznicom za sve lokacije u Hrvatskoj. U vremenima kad su teretane na glasu kao potencijalno mjesto širenja COVID-a, Gyms4You pokazuje kako su sigurniji nego ikad te kako su njihove teretane ipak samo izvrsno mjesto za jačanje imuniteta.

U takvom tonu započela je i nova kampanja Gyms4You-a kroz koju pozivaju nove članove da se zajedno vrate snažniji u teretane. Gyms4You pokazao je da brine o svojim lojalnim članovima na koje se neće odnositi najavljeno povećanje cijena članarina. Kako bi se ostvarile pogodnosti nije potrebno biti dugogodišnji član Gyms4You-a jer ekskluzivne cijene vrijede za sve one koji do kraja listopada budu postojeći članovi, stoga je kampanja usmjerena na pozivanje prolaznika na učlanjenje u teretanu baš sad u pravom trenutku.

Gyms4You raširen je u 5 gradova na ukupno 11 lokacija, a kampanja je pokrenuta u svim gradovima: Zagrebu, Osijeku, Zadru, Karlovcu i Šibeniku.

Za Zagreb u kojem je smješteno čak 7 poslovnica je odlučeno angažirati 4 promotora za promociju u centru grada, i po 2 promotora za najfrekventnije studentske lokacije kako bi se osigurao visok doseg, ali i privukla ciljana publika za koju je najveća vjerojatnost da će se učlaniti. U ostalim gradovima, po dvoje promotora obilazilo je najfrekventnije lokacije na kojima ostali mediji vanjskog oglašavanja često nisu dovoljno zastupljeni, poput zadarske Kalelarge i Rive, osječkog Korza ili stare gradske jezgre u Šibeniku.