Hrvatska Lutrija jedna je od vodećih kompanija za priređivanje igara na sreću u Hrvatskoj. Aktivna su članica udruženja europskih i svjetskih lutrijskih organizacija i dosljedno primjenju standarde odgovornog priređivanja igara na sreću.

Posebna promocija Hrvatske lutrije aktivirana je isključivo putem Hodajućih reklama u Zagrebu u svrhu dodatne promocije poslovnice u Draškovićevoj. Naši promotori u krugu poslovnice dijelili su bonove od 10 kuna za sve igre Hrvatske lutrije u navedenoj poslovnici!

Hodajuće reklame pokazale su se kao idealan partner u ovakvoj promociji zbog mogućnosti kretanja isključivo u krugu poslovnice, a istovremeno zadržavajući visoku vidljivost. Naši promotori bili su ekstenzivno educirani prije promocije te je svaki prolaznik mogao dobiti samo po 1 bon, a bonovi su se dijelili isključivo punoljetnim osobama. Za vrijeme promocije podijeljeno je 6000 letaka, a cijela promocija protekla je uz izrazito pozitivne reakcije prolaznika koji su dobili priliku besplatno okušati svoju sreću.

Tko zna – možda baš Hodajuće reklame promijene nekome život.