Svima je već dobro poznato kako Kaufland slavi 20 godina poslovanja u Hrvatskoj. Jednako tako, većina je čula i za njihovu veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada bila čak 500.000 kuna!

Vrhunac proslave održao se ovu subotu na Zrinjevcu gdje su nastupili predstavnici skupine Nova generacija: Bruna Oberan, Petra Oreč, Vedran Ljubenko, Mahir Kapetanović, Igor Drvenkar, Kornelija Palić Papafava, Sabrina Hebiri i Djordjija Palić te su između ostalog uživo otpjevali „Dobre stvari su pred nama“ koja je publici već poznata kao moto obilježavanja 20 godina Kauflanda u Hrvatskoj.

Kaufland je za vrijeme cijele svoje slavljeničke godine surađivao s mladim umjetnicima i izvođačima te poticao mlade hrvatske talente, a ovaj koncert bio je idealni vrhunac toga.

U sklopu koncerta je održana i svečana dodjela glavne nagrade „Biraj povoljno, živi raskošno!“ nagradne igre. Podijeljeno je ukupno 725.000 kuna vjernim kupcima, od čega je najveću nagradu čak 500.000 kuna odnjela sretna dobitnica.

Naši promotori su uoči i za vrijeme događaja pozivali prolaznike u centru Zagreba da se pridruže izvrsnoj atmosferi na Zrinjevcu i postanu dio Kauflandove proslave. Pogledajte galeriju!