Najveći hrvatski trgovački lanac Konzum otvorio je još jednu novu poslovnicu. Ovog puta na otvorenju smo bili u Puli gdje je nova trgovina otvorena na adresi Industrijska ulica 15 (u sklopu Pevex centra).

Povodom otvorenja koje je bilo u četvrtak, 28.10., Konzum je za svoje kupce pripremio posebnu akcijsku ponudu koja je trajala do 03.11., ali i 10% popusta na ukupan iznos računa na dan otvorenja!

S obzirom na to da je nova poslovnica ipak izvan centra Pule, za promociju su promotori podijeljeni na nekoliko lokacija. Dio promotora kretao se u neposrednoj blizini Pevex centra i u blizini ostalih atraktivnih lokacija u industrijskoj zoni, koja je ujedno izvrsna auto-lokacija pa je promocija privukla mnogo pažnje od vozača. Ostatak promotora ipak je bio u centru Pule na najfrekventnijim lokacijama gdje je ostvarena jako visoka vidljivost i zabilježene izvrsne reakcije.

Stanovnici Pule odlično su reagirali na popust koji ih očekuje i posebnu akcijsku ponudu, a gotovo da nema kupca koji se našao u Pevex centru da nije odlučio biti prisutan na otvorenju Konzuma.