Prošli četvrtak je na Krku svoja vrata otvorio moderni Park&Shop centar s ulazom u sve trgovine s vanjske strane, čime je u potpunosti siguran i za novo normalno s obzirom na trenutnu Covid-19 situaciju. Čak četvrtina centra otpada na novi Tommy hipermarket te se radi o najmodernijem maloprodajnom objektu na Krku, u kojem površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2000 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.


Naši promotori tom prilikom u centru Krka promovirali su novo otvorenje i informirali prolaznike o popustima koji ih očekuju prilikom otvorenja. Promotori su bili prisutni i na samom otvorenju kod Park&Shopa gdje su izravno privlačili ljude u novootvoreni Tommy.


Novi Park&Shop centar naišao je na pozitivne reakcije, kao i naša promocija, a iako je većina ljudi čula za otvaranje zaprimljeni su upiti o točnom datumu i vremenu kao i o točnoj lokaciji, ali prolaznike su ipak najviše zanimali popusti povodom otvorenja koji su zasigurno pogodovali dobrom odazivu u četvrtak i velikoj frekvenciji kupaca.