U Lesnini se u Zagrebu krajem kolovoza moglo pronaći ponešto za svakoga uz različite popuste, a u promociji raznolikih aktivnosti sudjelovale su i Hodajuće reklame.

Povratak u školske klupe Lesnina je obilježila velikom back to school akcijom, a uz novo normalno stigli su i novi oblici nastave od kuće, stoga se upravo u Lesnini mogao po povoljnim cijenama pronaći idealan komad namještaja koji će djeci priuštiti ugodnu nastavu i povećati produktivnost. Ne čudi nas stoga kako su se za našim reklamama okretali ponajviše roditelji, ali i djeca.

Nedugo nakon velikih akcija povodom početka nove školske godine, u Lesnini je zavladala slavljenička atmosfera, jer je Lesnina na lokaciji City Center One East slavila svoju 18. godišnjicu! Proslava je trajala čak 4 dana uz velike popuste na namještaj, baby program, roštilje i opremu za dom te brojna događanja poput zabave uz DJ-a, klauna za najmlađe i besplatnu hranu i piće. Uz sve to, kupci su imali prilike sudjelovati u velikoj nagradnoj igri za 20.000 kuna.

Kako bi se promovirala godišnjica, Lesnina je odabrala Electric seriju koja svojim kretanjem po samom centru Zagreba osigurava izrazito visok doseg i broj impresija. Kraj kolovoza značio je i povratak mnoštva Zagrepčana s godišnjih odmora te je centar grada bio dobro posjećen, a promocija visoko uočljiva i učinkovita.