Mobile outfitters, poznati brend koji se bavi izradom zaštita za ekrane mobilnih telefona, odnedavno je prisutan na novoj lokaciji – iz Avenue Mall-a preselili su u Arena Centar. Kako bi se privukli kupci na novu lokaciju, aktivirana je kampanja putem Hodajućih reklama, pri čemu je naš medij u suradnji s našim kreativnim timom iskorišten na kreativan način.

Mobile outfitters poznat je po sloganu ”Što ako vam kažemo da udarac čekićem neće razbiti vaš ekran?” pa je par reklama koncipiran na način da jedna reklama predstavlja efekt puknutog stakla, dok se na drugoj nalazi čuveni slogan s više informacija.

Kampanja je izazvala mnogo interesa, a provedena je na dvije lokacije, u samom centru Zagreba na najfrekventnijim pješačkim lokacijama te na Mostu mladosti i području u blizini Avenue Mall-a, njihove prijašnje lokacije.

Na taj način, zahvaćen je izrazito visok broj ljudi, a targetirani su i ljudi koji prometuju prema Novom Zagrebu u popodnevnim prometnim gužvama, kao i prolaznici koji posjećuju Avenue Mall te su do sada bili upoznati sa starom lokacijom, a sada su imali prilike saznati za preseljenje.