U sklopu novog Park&Shop centra, stanovnici Krka dobili su nekolicinu novih trgovina, a za potrebe kozmetike i kućanskih proizvoda zasigurno će se često odlaziti u novu Bipu. Kao i sam Park&Shop centar, Bipa je otvorila svoja vrata u četvrtak, 29.10., a kako bi druženje povodom otvorenja bilo što ljepše kupce su čekali mnogobrojni popusti poput 1+1 gratis, 30% popusta na dekorativnu kozmetiku, comeback kupon, 50% na odabrane parfeme i još mnogo toga.

Kako bi stanovnici Krka bili detaljno upoznati s ponudom i prije samog otvorenja pobrinuli su se naši promotori koji su dijelili letke velikog formata s navedenim mnogobrojnim akcijama. Interaktivnost promocije imala je velikog efekta pa su promotori individualno predstavljali prolaznicima ponude ovisno o demografskim karakteristikama, tako da je svatko uspio saznati za neki dio ponude koji mu odgovara, a letak su zadržali kao trajni podsjetnik.

Prolaznici su najčešće pitali kojeg točno datuma je otvorenje i u koliko sati, koliko traju navedeni popusti, ali i za točnu lokaciju novog centra, a promocija je zahvatila najfrekventnije pješačke lokacije na Krku.