Nedjelja je za mnoge stanovnike Hrvatske postala dan za Novu nedjelju Večernjeg lista. Riječ je o novom izdanju koje je posebno dizajnirano kako bi pružilo što bolje korisničko iskustvo za moderne čitatelje.

To su novine koje se mogu dijeliti – sastoje se od 4 dijela pa si svaki član obitelji može uzeti dio koji ga zanima. Uz to, tekstovi novog nedjeljnog Večernjeg lista rezultat su istraživačkog novinarstva najboljih novinara koje Hrvatska može ponuditi, a novost su i  „gosti urednici“ – respektabilne osobe iz javnog života koja će sudjelovati u uređivanju broja, odabiru tema i pisanju tekstova.

Osim za čitatelje, nedjelja je postala dan za novo izdanje Večernjeg lista i za Hodajuće reklame – posljednjih mjesec dana svaku nedjelju ujutro naši promotori obradovali su stanovnike Zagreba, Velike Gorice i Sesveta besplatnim primjercima novog izdanja, a reakcije su očekivano bile izrazito pozitivne.
Termin nedjeljnog jutra pokazao se idealnim odabirom za ovakvu promociju. Svakog tjedna podijeljeno je preko 1.000 primjeraka, a osim jednog primjerka za ponijeti doma, promotori su svaki put ostajali praznih ruku i prije kraja promocije.