Drogerija BIPA dio je grupacije koja predstavlja jedan od vodećih trgovačkih koncerna. Kao dio te grupacije, BIPA pruža širok raspon kozmetičkih proizvoda i proizvoda za dom, a ponuda je dizajnirana za zadovoljavanje svih potreba kupaca. Između 10000 artikala međunarodnih marki svatko će pronaći nešto za sebe, a uz nekoliko vlastitih brendova po povoljnim cijenama se lako mogu pronaći proizvodi za osobnu upotrebu. Za nagrađivanje vjernosti tu je dobro poznata BIPA Card kartica s brojnim pogodnostima.

Ako nije već jasno iz navedenog, zadovoljstvo kupaca prvi je zahtjev u BIPI. Upravo zato konstantno se radi na unaprjeđenju prostora i usluge pa je tako 10.08. otvorena preuređena poslovnica u Importanne centru.

Tom prilikom ostvarena je i prva suradnja s Hodajućim reklamama kao izrazito pogodnim kanalom za promoviranje otvorenja zbog mogućnosti kretanja u neposrednoj blizini nove poslovnice, čime se zahvaćaju prolaznici za koje je najveća vjerojatnost da će posjetiti poslovnicu. Uz to, na kupce se na taj način utječe u zadnjoj točki odluke pred kupovinu pa se samim time povećava vjerojatnost posjeta.

Za BIPU je ovom prilikom blizina poslovnice upravo i jedna od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu na kojoj ste često imali priliku vidjeti naše hodajuće reklame. S obzirom na otvorenje u Importanne centru, kampanja je aktivirana primarno na području Glavnog kolodvora i Zrinjevca, a završna točka rute je trg bana Josipa Jelačića. Povodom otvorenja BIPA je pripremila i posebnu 1+1 ponudu koja će zasigurno privući brojne prolaznike da postanu kupci i provjere na koji način je ovaj put BIPA unaprijedila zadovoljstvo kupaca.