Studenac je u petak otvorio potpuno novu poslovnicu u Rijeci na adresi Rudolfa Tomšića 15b. Novi Studenac smjestio se tako u neposrednoj blizini nekoliko fakulteta, poput Tehničkog fakulteta i Medicinskog fakulteta. Ujedno je riječ o lokaciji bez prejake neposredne konkurencije, stoga je optimalna za novu prodavaonicu.

S obzirom na to da je riječ o potpuno novoj poslovnici, bilo je potrebno u kratkom roku razglasiti svim ljudima koji žive ili se kreću u neposrednoj blizini kako je stigla nova alternativa za kupovinu namirnica.

Hodajuće reklame iskorištene su za ovu prigodu, a promocija je uključivala i podjelu letaka kako bi se prolaznici što bolje upoznali s promotivnom ponudom povodom otvorenja i kuponima koje mogu iskoristiti svaki dan. Promocija je zahvatila sve najvažnije i najprometnije ulice u krugu od 2 kilometra od novootvorene poslovnice, a posebno je privukla pažnju vozača koji su nerijetko stajali kako bi uzeli letak. Targetiranjem frekventnih lokacija poput autobusnih stajališta na ruti i samoinicijativnim prilaženjem prolaznicima podijeljen je zadovoljavajuć broj letaka.  Reakcije prolaznika bile su izrazito pozitivne, a rezultati zadovoljavajući jer je zabilježeno više slučajeva dolazaka u trgovinu s letkom primljenim od strane naših promotorica.