Novim shopping centrom SPOT mall, Makarska je dobila najveći shopping centar na području između Dubrovnika i Splita. SPOT mall će zasigurno privlačiti brojne posjetitelje, kako Makarane koji u velike kupovine ne moraju više ići do Splita, ali i brojne turiste koji svakog ljeta dolaze na prekrasnu Makarsku rivijeru.

Osim modnih trgovina, u sklopu centra otvoren je i novi Tommy hipermarket, a riječ je o najvećem i najmodernijem maloprodajnom objektu na širem području, a ujedno i jednoj od najvećih Tommy prodavaonica. Hipermarket se proteže na 2.500 četvornih metara korisnog prostora, a raspolaže najsuvremenijom tehnologijom poput sustava za prihvat ambalaže najnovije generacije te samoposlužnih blagajni.

Kako bi se promoviralo otvorenje novog Tommy hipermarketa, ali i samog SPOT malla, od srijede do subote, Hodajuće reklame svakog jutra i popodneva hodale su makarskim ulicama i Rivom te dijelile letke kako bi baš svi prolaznici bili upoznati s novom atrakcijom u gradu.

Svakim danom iskorišteni su najfrekventniji termini od 9-12:30 te od 16-20:30 čime je postignuta maksimalna vidljivost. O uspješnosti same promocije dovoljno govori kako je posljednji dan većina ljudi odbijala letak, jednostavno zato što su ga već dobili kroz prethodne dane promocije. Reakcije su bile izrazito pozitivne, a vidjelo se kako su stanovnici Makarske izrazito zadovoljni novom shopping destinacijom u svom gradu.