Jučer, 22.10.2020. je uspješno otvorena preuređena DM-ova poslovnica na Trešnjevci. Kako bi se sama usluga i zadovoljstvo vjernih kupaca dodatno podigli na višu razinu, DM je poduzeo korak tako što je kreiran ambijent u kojemu će se najbolje iskoristiti potencijal prodaje proizvoda koje nude.

 

Kako bi što veći broj potencijalnih kupaca bio upoznat s ovom novošću, a također i s pogodnostima koje je DM pripremio posebno za njih na dan otvorenja, DM je odabrao Hodajuće reklame kao medij za oglašavanje. Promotori su komunicirali ovu novost u neposrednoj blizini same poslovice u Okićkoj 3, ali i šire na izuzetno prometnom potezu s čestim tramvajskim linijama od Trešnjevačkog trga do Ljubljanice.

Jedna od glavnih pogodnosti prilikom otvorenja bilo je 15% popusta na kupovinu iznad 200 kn, što je izazvalo pozitivne reakcije kod prolaznika, naročito kod onih koji su izjavili da su i inače vjerni kupci u DM-u. Kupcima je bilo drago što konačno mogu biti sigurni da je njihova omiljena poslovnica otvorena, jer su za vrijeme preuređenja posjećivali obližnje poslovnice u Rihtmanovoj i ul. Davorina Bazjanca. Od ostalih pogodnosti koje se mogu izdvojiti je kolo sreće za kupovinu iznad 100 kn, poklon torba za kupovinu iznad 150 kn, te poklon kišobran za kupovinu iznad 250 kn.

DM se uvijek vraća još bolji!