Ove subote svoja vrata otvorio je i prvi Mi Store na istoku Hrvatske, a smjestio se u Osijeku, u najvećem trgovačkom centru na tim prostorima – Portanova. Ovo je zasigurno najdraže otvorenje za tvrtku Bijelić&Co., ovlaštenog distributera za Xiaomi u Hrvatskoj, a čije sjedište je upravo u Osijeku. Ovim otvorenjem, Mi Store je sad dostupna u 4 najveća hrvatska grada.

Povodom otvorenja bio je osiguran bogat popratni program, ali i brojni popusti. Osim cjelodnevnih akcija na odabrane proizvode, Mi Store je za otvorenje pripremio inovativnu ponudu: Prvih 11 minuta kupci su dobili 1+1 proizvod gratis, sljedeće 22 minute treći proizvod bio je besplatan, a 25 minuta nakon toga mogli su ostvariti akciju 3+1 gratis.

Ovo je dovelo do velike navale na otvorenje Mi Store-a koje je i uz epidemološke mjere bilo pravi spektakl. Naši promotori imali su zadatak ove sjajne akcije razglasiti uoči otvorenja, ali i na sam dan otvorenja po samom centru Osijeka. Prolaznici su izvrsno reagirali na atraktivnu promociju, a popularnost Mi brenda i uočljivost našeg medija u kombinaciji su dali promociju koja je privukla izniman interes na najfrekventnijim lokacijama u Osijeku.

Pogledajte galeriju!