U Trogiru, u neposrednoj blizini Zračne luke – Split, u subotu je otvoren Spot Shopping Park, najveći retail park u Dalmaciji. Trenutno SPOT ima dva shopping mall-a u Makarskoj i na otoku Korčuli, a SPOT shopping park u Trogiru (Plano) će predstavljati prvi koncept retail parka u sklopu trgovačkih centara pod brandom SPOT.

U sklopu otvorenja novog retail parka, za nekolicinu naših dugogodišnjih klijenata proveli smo promocije povodom otvorenja u samom centru Trogira, na najfrekventnijim pješačkim lokacijama.

Kao dio novog retail parka, otvorena je i nova Mana koja je povodom otvorenja nudila popuste od čak 25% što je razveselilo stanovnike Trogira.

Vlasnici kućnih ljubimaca također su imali razloga za zadovoljstvo jer je otvorena nova Zoo City trgovina. U sklopu promocije otvorenja osim letaka, podijeljene su i bočice za pse te pseće poslastice, a iznenađenja i super popusti čekali su i samoj poslovnici povodom otvorenja.

Konačno, promovirali smo i otvorenje nove Bipa poslovnice koja je povodom otvorenja pripremila poseban katalog s popustima samo za posjetitelje SPOT Shopping Parka.