Merkur osiguranje osnovalo je novu Polikliniku Wellife kako bi pružili komplementarnu uslugu svojim uslugama dodatnog zdravstvenog osiguranja. Poliklinika je otvorena 30.11. u zgradi Merkur osiguranja u Ulici Ljudevita Posavskog, a pruža raznovrsne usluge od osnovnog sistematskog pregleda, dijagnostike color dopplerom i ultrazvučne dijagnostike, EKG, laboratorijske pretrage, pregled fizijatra i fizikalnu terapiju te ostale oblike terapija.

Riječ je o modernoj poliklinici koja kombinira moderne tehnologije i wellbeing kako bi pružila inovativan pristup zdravstvenim uslugama te kako bi odlazak kod liječnika bio poput odlaska u wellness. Danas kad je briga o zdravlju važnija nego ikad, a do pregleda se teže dolazi zbog opterećenosti sustava, novih kvalitetnih opcija ne može biti previše.

Kako bi se promoviralo otvorenje Poliklinike Wellife, iskorištena je Electric serija Hodajućih reklama, koja pruža izvrstan doseg te omogućava pokrivanje širokog prostora u kratkom vremenskom roku, na taj način osiguravajući veći broj impresija. Lokacijski se kampanja provodila na dvije lokacije, u samom centru kao najfrekventnijoj pješačkoj zoni i u neposrednoj blizini nove Poliklinike te obližnjoj Branimirovoj ulici, Aveniji Marina Držića i Heinzelovoj ulici.