U četvrtak, 12.11., Konzum je otvorio vrata još jedne poslovnice u Rijeci. Ovoga puta, otvorena je nova poslovnica na izvrsnoj lokaciji, u samom centru Rijeke na adresi Riva 16.

Povodom otvorenja, Konzum je za sve kupce pripremio gratis kavu, čime se ujedno promovirala i sve bolja ponuda toplih napitaka u Konzum prodavaonicama koji se mogu ugrabiti za van, čime je ovo idealna poslovnica za sve ljude u pokretu. Smještajem uz sam Korzo u srcu Rijeke, ne sumnjamo kako će privući velik broj kupaca i postati jedna od uspješnijih Konzumovih poslovnica u Rijeci.

Šestero naših promotora promoviralo je otvorenje uoči samog otvorenja uz najavu besplatne kave za posjetitelje, ali i na dan samog otvorenja kad su prolaznike izravno usmjeravali u poslovnicu. U tu svrhu prilagođeni su i natpisi na plakatima kako bi se jasno iskomunicirala najava otvorenja, a nakon toga činjenica da je poslovnica već otvorena.

S obzirom na izvrsnu lokaciju nove poslovnice, promocija je zahvatila najfrekventnije riječke pješačke lokacije poput Korza i Rive te je ostvaren izrazito visok broj impresija, a prolaznici su pozitivno reagirali na novo mjesto za kupovinu u njihovoj blizini.