Pevex je otvorio svoj 26. prodajni centar u Vinkovcima koji se prostire na čak 5.000 četvornih metara, a Vinkovčanima nudi ponudu od preko 50.000 artikala iz 7 prodajnih programa. Ovim otvorenjem Pevex dolazi još korak bliže zastupljenosti u svim gradovima s preko 15.000 stanovnika, a ovim otvorenjem postali su dostupni u čak 22 grada diljem Hrvatske.

Osim samog otvorenja, Pevex je za Vinkovčane uz kupnju s PEVEX KLUB karticom pripremio i bogatu nagradnu igru s čak 30 nagrada, a dodatan razlog za korištenje loyalty kartice su zasigurno i PEVEX KLUB popusti .

Pevex je iskoristio više oglasnih površina unutar medija Hodajućih reklama kako bi istaknuo veliko otvorenje sa stražnje strane, a nagradnu igru s prednje strane reklame, čime su se prolaznici mogli detaljno informirati o svemu vezanom uz novi Pevex prodajni centar. Promocija je podijeljena na period tjedan dana prije otvorenja i neposredno pred otvorenje, kad je iskorištena i Electric serija za maksimalnu vidljivost i veći doseg promocije uoči samog otvorenja.

Naši promotori zabilježili su samo pozitivne reakcije te su prolaznici iskazali visok interes za otvorenje novog Pevex prodajnog centra, kao i za nagradnu igru „PEVEX karticu provuci i nagradu izvuci!“