Otvorenjem novog prodajnog centra u Makarskoj trgovački div PEVEX ostvario je zadnju planiranu investiciju u 2020. godini. Iako je Pevex već poslovao u Makarskoj, otvorenje novog centra značilo je preseljenje u veći prostor koji je kupcima pregledniji, a djelatnicima ugodniji za rad. Također, u novom normalnom, veći prostor znači i lakše provođenje najviših zaštitnih i higijenskih mjera i najveće moguće mjere sigurnosti. Uz to, povećanjem prostora zaposleno je i 5 novih djelatnika što je izrazito važno i pozitivno u današnjem poslovnom okruženju.

Povodom novog otvorenja osim raznih popusta organizirana je i nagradna igra u kojoj svaki 100. kupac uz PEVEX KLUB karticu osvaja nagradu.

Kako bi se promoviralo novo otvorenje, kao jedan od medija vanjskog oglašavanja za područje Makarske odabrane su i Hodajuće reklame, točnije naša Electric serija. Electric serija omogućila je znatno brže prolaženje najfrekventnijih lokacija u Makarskoj poput rive čime se znatno povećao doseg, a uz čak dva vozila pozitivan efekt ostvario se i na vidljivost same promocije koju su lakše uočavali i prolaznici na većim udaljenostima.

Spretni i educirani promotori uz vožnju dijelili su i letke s popustima povodom otvorenja, a zaustavljali su se kad je bilo potrebno objasniti gdje je nova lokacija centra, kad je otvorenje i koji su uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri koju je Pevex pripremio povodom otvorenja. S obzirom na količinu podijeljenih letaka i ostvarenu interakciju može se zaklju