PEVEX je prvi hrvatski trgovački lanac na tržištu od 1990. godine, a zasigurno jedan od najprepoznatljivijih lanaca neprehrambenih proizvoda. Danas broji ukupno 27 poslovnica, a ona u Čakovcu nedavno je proslavila svoj rođendan.

Tim povodom u Pevexu se uvijek mogu naći najbolji popusti, a takav je bio slučaj i ovoga puta uz 15% popusta na sve maloprodajne cijene za članove Pevex kluba.

Kako bi se najavio rođendan odabrane su Hodajuće reklame kao medij koji postiže izvrstan doseg i interakciju u kratkom periodu. Promocija je aktivirana u samom centru Čakovca, a kako bi se doseg maksimalizirao korištena je Electric serija.

 

Naši promotori na segwayima bili su u mogućnosti pokriti znatno veće područje u kraćem roku te je distribucija letaka znatno ubrzana i podijeljeni su svi predviđeni promotivni letci. Centar Čakovca pokazao se kao izvrsna lokacija za Electric seriju zbog pogodnog terena za segwaye. Reakcije na samu Electric seriju bile su pozitivne, a još bolje zbog visokih popusta u Pevexu.