Ravlić je jedna od vodećih mesnih industrija na području Hrvatske, a u samom srcu poslovanja nalaze se Mesnice Ravlić kojih trenutno ima preko 50, a kroz prošli mjesec otvorene su dvije nove: u Velikoj Gorici na adresi Zagrebačka 19 te u Slavonskom Brodu na adresi Naselje Slavonija II 5.

Štoviše, najnovija mesnica u Slavonskom Brodu ujedno je i prva Ravlić Premium mesnica pri čemu je predstavljen novi koncept mesnica, pomno osmišljen kako bi pružio što bolje korisničko iskustvo.

Ravlić je za otvorenje svojih dviju novih mesnica izvrsno iskoristio fleksibilnost Hodajućih reklama te kratkotrajnim zakupom osigurao visok broj impresija u kratkom vremenskom roku, što je idealno za otvorenje novih poslovnica. Hodajuće reklame kretale su se u krugu poslovnica kako bi se zahvatilo prolaznike pred samu namjeru kupnje, ali i po centru Velike Gorice i Slavonskog Broda čime je zahvaćen najveći mogući broj prolaznika.

Kako je pri otvaranju nove mesnice često potrebno u obzir uzeti veliku konkurenciju, Ravlić je odlučio iskoristiti Hodajuće reklame za dijeljenje kupona s popustom od 15% na ukupnu kupovinu, koji je vrijedio do kraja mjeseca. Na taj način i lojalni kupci postojećih mesnica potaknuti su na isprobavanje proizvoda na drugoj lokaciji. U oba grada za vrijeme trajanja promocije podijeljeno je na tisuće letaka, a efekt je bio jasno vidljiv u porastu prometa novootvorenih mesnica.

Hodajuće reklame još jednom su se pokazale kao izvrstan izbor za nova otvorenja, a Mesnice Ravlić proširile su svoje impresivnu mrežu mesnica s još dvije kvalitetne poslovnice.

Galerija Velika Gorica