Studenac je trgovački lanac na Jadranu s preko 600 poslovnica u Hrvatskoj, stoga je u većini gradova uvijek ”iza kantuna”. Da to saznaju i turisti, Studenac se pobrinuo kroz veliku brand awareness kampanju putem Hodajućih reklama sa sloganom ”Just around the corner!”

Kampanja je aktivirana u čak 7 različitih gradova i to na 12 lokacija: u Dubrovniku na plaži Babin Kuk i u staroj gradskoj jezgri, u Splitu na Žnjanu i u trajektnoj luci, u centru Šibenika, na zadarskom Boriku i Kalelargi, popularnoj riječkoj plaži Žurkovo i u Puli na plažama i u centru.
Sve lokacije su redom atraktivne za turiste koji su izvrsno reagirali na kampanju. Naši promotori dijele informativne letke preko kojih Studenac promovira svoju ponudu hrane i pića za van i lokalne proizvode u ponudi, a svaki letak sadrži i QR kod pomoću kojeg se može pretražiti najbližu poslovnicu, koja nikad nije predaleko.

Ipak, pokazalo se da i turisti vole izravan kontakt pa su promotori i dalje davali direkcijske upute, ali i komunicirali više detalja o Studencu turistima koji se prvi put susreću s izborom trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Promocija je trajala 30 dana u srcu turističke sezone, a ukupno je podijeljeno 50.000 letaka!