Studenac je najveći maloprodajni lanac na Jadranu, a kako bi održali taj status, neprestano rade na otvaranju novih poslovnica.

Posljednja je otvorena u Šibeniku, na izvrsnoj lokaciji u ulici Stjepana Radića, jednoj od najprometnijih ulica u Šibeniku. Nova poslovnica nalazi se u neposrednoj blizini atraktivnih pješačkih lokacija poput Glavne autobusne stanice gradskih autobusa, Autobusnog kolodvora, Perivoja Luje Maruna, i najvažnije – uvijek pune i popularne Poljane i Perivoja Roberta Visanija.

Samim time, promocija putem Hodajućih reklama kojom je dan ranije najavljeno otvorenje, a na dan otvorenja kupci pozivani da posjete trgovinu, ostvarila je izvrsne rezultate. Povodom otvorenja svi kupci mogli su dobiti kavu i krafnu gratis, kao i ugrabiti brojne proizvode na posebnim akcijama.

Šibenčani su izvrsno reagirali na ponudu povodom otvorenja i novu poslovnicu u njihovoj blizini pa je kroz promociju u samo 2 dana podijeljeno gotovo 2.000 letaka. Uskoro se očekuje i još jedno otvorenje Studenca u Šibeniku čime će se broj poslovnica popeti na čak 12!