Studenac nastavlja razvijati svoju mrežu poslovnica i pokazuje zašto je glavni maloprodajni lanac na jadranskoj obali.

Split

U Splitu je nova poslovnica otvorena na adresi Dubrovačka 51, u izrazito prometnom splitskom kvartu u blizini trgovačkog centra Joker. O atraktivnosti lokacije dovoljno govori kako se u neposrednoj blizini nalaze još dvije poslovnice Studenca, ali ukazala se potreba za još jednom. Naši promotori dan prije otvorenja obavijestili su sve stanovnike ovog splitskog kvarta o novoj poslovnici i prigodnim akcijama povodom otvorenja.

Selce

Selce svake godine bilježi preko pola milijuna noćenja, a uz Crikvenicu je jedna od omiljenih destinacija domaćih turista. Novi Studenac otvoren je u samom srcu Selca, na Trgu Palih boraca, te će zasigurno postati omiljena destinacija za kupovinu mještana i turista, sudeći po pozitivnim reakcijama tijekom promocije povodom otvorenja.

Poreč

Ni oblačno vrijeme i povremena kiša nisu spriječili prolaznike da šetaju prekrasnim Porečom dan prije otvorenja Studenca, pa tako ni naše Hodajuće reklame. Riječ je o još jednoj poslovnici Studenca u samoj gradskoj jezgri čime se nalazi blizu glavnih turističkih lokacija u Poreču. Za vrijeme promocije već je zabilježen povećan broj stranaca što nam daje novi optimizam za turističku sezonu, a kroz interakciju s našim promotorima na engleskom jeziku, i oni su saznali za izvrsnu ponudu Studenca povodom otvorenja.