Edward Bernays University College je jedinstveno hrvatsko visoko učilište s inovativnim studijima koji idealno pripremaju studente na svijet rada. Bernays je najbolje predstaviti u brojkama: uz 100 partnera u gospodarskom i javnom sektoru, omjer studenata i profesora 25:1, 25% studenata zaposlenih u partnerskim institucijama tijekom studiranja i čak 88% zaposlenih studenata u roku od tri mjeseca od završetka studija, jasno je kako je riječ o kvalitetnom studiju.

Upisi na studije trenutno su u tijeku, a u tu svrhu aktivirana je i kampanja putem Hodajućih reklama kako bi se stanovnike Zagreba potaknulo na prijavu na najbolji studij turizma u Hrvatskoj. U ponudi su preddiplomski studij Menadžmenta i marketinga turističke destinacije i diplomski studij Upravljanja doživljajem u turizmu, a oba studija pružaju specijalistička znanja ključna za rad u jednoj od najvažnijih gospodarskih aktivnosti u Hrvatskoj.

Unatoč trenutnoj krizi, posla u turizmu u Hrvatskoj bit će samo sve više, a znaju to i stanovnici Zagreba koji su s velikim interesom popratili našu promociju i s našim promotorima rado stupali u komunikaciju.