Već drugu godinu zaredom, popularna aplikacija za dostavu Pauza pokreće nagradnu igru namijenjenu studentima Foodiversity. U bogatom fondu nagrada glavna nagradna se posebno ističe jer je riječ o 20.000 kuna na potrošačkoj kartici ili u hrani! Ne treba zanemariti ni ostale vrijedne nagrade poput gaming opreme, ruksaka, mobitela, poklon bonova za knjižare i brojne druge.

Za studentsku populaciju, naročito u vrijeme stresnih kolokvija, Pauza dođe kao izvrsno rješenje za brz obrok uz iznimno širok izbor, a sad je motivacija još veća. Kako bi promovirali novu nagradnu igru, još jednom smo izašli na ulice Zagreba i posjetili najpopularnije studentske lokacije u vrijeme ručka i večere, Studentski centar i Studentski dom Stjepan Radić.

Studenti su izvrsno reagirali na promociju, a posebno su ih privukle glavne nagradne, iako ih je kroz komunikaciju s promotorima oduševilo što su i sporedne nagradne privlačne, što je svakako povećalo njihovu želju za sudjelovanjem. Odabrane lokacije izvrsno su pogođene jer se ispred samih fakulteta zbog sve više online nastave nije moglo uočiti mnogo studenata, ali i dalje su u studentskim domovima, menzama i student servisu, stoga je promocija uspješno zahvatila velik dio ciljane publike.

Osim studenata i šira publika zainteresirala se za promociju, a iako su kroz interakciju s promotorima saznali da ne mogu sudjelovati, zabilježene su brojne pohvale na račun Pauze za sjajnu nagradnu igru.