Voće i povrće pokreće svih nas, a Konzum je pokrenuo novu promotivnu kampanju s namjerom podizanja svijesti o važnosti konzumacije voća i povrća. Nakon uspješnih kampanja namijenjenih djeci u obliku Zdravoljubaca i Zumića, Konzum nastavlja svoju misiju širenja svijesti o zdravom životu, ovog puta kampanjom prikladnom za sve uzraste.

 

Kampanja ”Voće i povrće nas pokreće” dobila je posebnu sekciju na Konzumovoj web stranici i sadrži sve što vas može zanimati o voću i povrću. Konzum je proveo veliko istraživanje kroz koje pruža zanimljiv prikaz navika konzumiranja voća i povrća od strane hrvatske publike – neki podaci mogli bi vas iznenaditi, a neki dobro nasmijati. Osim istraživanja, na stranici se mogu pronaći i različiti popusti, ali i recepti kroz koje možete pronaći inspiraciju kako upotrijebiti proizvode koje kupite po izvrsnim cijenama. Od akcija se mogu izdvojiti bonus kune na MultiPlus kartici za kupovinu različitog odabranog povrća svakog tjedna, ali i razni popusti na dio ostalog asortimana voća i povrća.

 

Kampanja putem Hodajućih reklama aktivirana je u Zagrebu, gdje su naši promotori unijeli šarenilo u zimsko sivilo, i izmamili osmijehe na lica prolaznika unatoč nižim temperaturama. Prolaznici su iskazali visok interes za novu kampanju te se raspitivali o akcijama koje ih očekuju u Konzumu. Zanimljivi vizuali zaintrigirali su Zagrepčane, a neke su uspjeli i nasmijati. Konzum je ovom kampanjom samo putem Hodajućih reklama postigao preko 30.000 impresija, a ne sumnjamo kako su uz kvalitetnu strategiju već svi čuli o prednostima voća i povrća.

 

Uvijek nam je užitak sudjelovati u ovakvim kampanjama koje imaju za cilj potaknuti pozitivna ponašanja kod građana, te nam je izrazito drago da je i publika prepoznala vrijednost ove kampanje i pozitivno reagirala. Pokrenimo se zajedno uz svježu dozu voća i povrća iz Konzuma!