Žabac trgovine već dugo su omiljena destinacija svih Zagrepčana, a uz veliki izbor artikala vrhunskih brendova po najnižim cijenama, jasno je i zašto je tako. U Žabcu gotovo svi mogu pronaći nešto za sebe i uloviti izvrsnu akciju, a često se u njega ide i na drugi kraj grada ako treba!

Kako smo saznali za vrijeme promocije, brojni stanovnici Novog Zagreba često su sjedali na autobus za Glavni kolodvor i posjećivali Žabac trgovinu u Importanne centru. Cijena autobusne karte nije ništa naspram ostvarenih ušteda. Međutim, za velik dio stanovništva sad više nema potrebe za toliko dalekim putem, jer je 01.07. otvorena nova Žabac trgovina na platou popularne Mamutice.

Osim strateški postavljenim billboardima, radosne vijesti razglašene su i putem Hodajućih reklama koje su imale posebno iznenađenje za prolaznike – letak s kuponom za besplatni poklon po dolasku u Žabac trgovinu koji vrijedi do 01.08. Na taj način svi prolaznici dobili su razlog više za posjet Žabcu, a samim time reakcije su bile izrazito pozitivne.