Yamaha Music School osnovana je u Japanu 1954. Škola je u međuvremenu postala prisutna u preko 40 zemalja svijeta, s više od 6000 podružnica, a kroz sustav Yamaha Music School dosad je prošlo preko 30 milijuna polaznika širom svijeta.

Prva hrvatska podružnica otvorena je u Rijeci 2019., slijedio je Čakovec, a sada je svoja vrata otvorila i prva podružnica u Zagrebu. Yamaha Music school nudi grupne ili individualne programe za sve uzraste, a kako bi se promoviralo novo otvorenje i Dan otvorenih vrata koji je na rasporedu 21.10., aktivirana je kampanja putem Hodajućih reklama.

Kampanja je zahvatila najveće osnovne i srednje škole u Zagrebu, kao i fakultete i studentske lokacije kako bi se izravno zahvatilo ciljanu skupinu učenika, roditelja i studenata koji su najčešći polaznici Yamaha Music School programa.

Kampanja je još uvijek aktivna uoči Dana otvorenih vrata, a upisi će trajati i nakon tog perioda, stoga su naši promotori svaki dan na novoj lokaciji kako bi promovirali novu školu u cijelom Zagrebu. Odabrani su termini kad studenti najčešće posjećuju menze, termin velikog odmora u školama i period međusmjene kad je moguće zahvatiti gotovo cijelu školu u isto vrijeme.

Reakcije su do sada izvrsne i ne sumnjamo da će se impresivna brojka polaznika diljem svijeta dodatno povećati u zagrebačkoj podružnici.