Turistička sezona konačno se pokreće, a sve više stanovnika Hrvatske se zbog situacije odlučuje za boravak unutar zemlje. Nakon svake krize, za turizam je nužno brzo revitalizirati poslovanje putem intenzivnog oglašavanja, kako bi se najbolje iskoristio period oporavka i privuklo publiku koja dugo vremena možda nije razmišljala o ljetovanju ili izletima.

Hodajuće reklame idealan su kanal za to jer osiguravaju visoku vidljivost u kratkom vremenskom periodu, a zbog mogućnosti interakcije vaša ponuda ne mora ostati samo na vizualima i kratkim sloganima.

Međutim, vanjsko oglašavanje najučinkovitije je kad se kombinira s digitalnim kanalima, stoga smo sklopili suradnju s portalom Turističke priče, te svim klijentima koji zakupe bilo koji ljetni paket nudimo besplatnu objavu članka na istom.

Portal TURISTIČKE PRIČE je turistički lifestyle portal za promociju turističkih destinacija i Hrvatske kao turističke destinacije. Riječ je o projektu Gorana Rihelja, osnivača i glavnog urednika portala HrTurizam, a sam portal namijenjen je široj javnosti, svima koji vole putovati, istraživati i upoznavati razne turističke priče.

Upravo zato idealan je kao kanal za oglašavanje jer ćete pomoću objave na portalu zasigurno izravno pristupiti vašoj ciljanoj publici. S preko 90.000 korisnika i gotovo 200.000 pregleda stranica, vaša turistička priča će zasigurno odjeknuti među ljubiteljima putovanja.

Nemojte propustiti priliku za povratak na noge, ispričajte svoju priču i zajedno napišimo još ljepšu ove sezone.