Florijan je student 2. godine Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, a naš promotor je već gotovo pola godine. Florijanu život ponajviše obilježava glazba: tamburu svira od 2006. godine, a u međuvremenu je svladao električnu gitaru, bas gitaru i klavir što ga je dovelo do članstva u čak tri benda, u jednom svira tamburicu i nastupa po vjenčanjima, u jazz bandu svira bas gitaru, a kao gitarist angažiran je u metal bendu. Iako u posljednje vrijeme manje nastupaju zbog epidemioloških mjera, Florijan i dalje često odlazi na probe s bendom, stoga mu je uz redovan studij i glazbenu karijeru bio potreban fleksibilan posao.

Florijan se prijavio na jedan od naših oglasa još u lipnju i posljednjih 6 mjeseci postao je jedan od najaktivnijih promotora u Hodajućim reklamama. Potpuno fleksibilno radno vrijeme u Hodajućim reklamama omogućava mu usklađivanje fakultetskih obaveza i proba s bendovima, a uz to mu se izrazito sviđa što je posao na otvorenom i što ima priliku sklopiti nova poznanstva. Uvijek nasmijan i vedar, Florijan unosi pozitivnu atmosferu u svaki promotorski par ili ekipu koje bude dio, a s prolaznicima mu je najmanji problem ostvariti uspješnu interakciju.

Kao budući učitelj, navodi kako su mu najdraže kampanje usmjerene na djecu i jako mu je drago što upravo najmlađa publika izvrsno reagira na promocije. Stoga mu je najdraža promocija do sada za Osnovnu školu gimnastike gdje je svakim danom u blizini vrtića imao prilike poticati najmlađe na bavljenje sportom kojim se i sam bavi u slobodno vrijeme koje mu ostane između brojnih obaveza.

Florijan je nedavno uspješno postao i educirani promotor za Electric seriju Hodajućih reklama zbog čega sad ima još više prilika za rad koje je rado prihvatio. Neizmjerno smo zahvalni na Florijanovom doprinosu te nam je izrazito drago imati takve pozitivce u timu.