Ivan je student treće godine na Odjelu za informatiku Sveučilišta u Rijeci te je kao mnogi studenti tražio honorarni studentski posao kako bi si olakšao svakodnevni život. Njegova potraga odvela ga je do Hodajućih reklama gdje je svojom vedrinom i pristupačnošću brzo postao jedan od najboljih promotora.

Ivan je iz Opatije, a upravo tamo na ljeto se prvi put susreo s Hodajućim reklamama i odradio svoju prvu promociju. Kad je čuo da Hodajuće reklame posluju u svim gradovima odmah je znao da to želi raditi i za vrijeme studija u Rijeci, a do sada je osim Rijeke i Opatije radio diljem Istre.

Kako studira informatiku, za vrijeme studija mnogo vremena provodi ispred računala, a po prirodi je aktivna osoba, pa mu je posao u Hodajućim reklamama idealan način za rekreirati se uz studij, a ujedno i zaraditi. Iako je informatičar, preferira raditi s ljudima, a ne samo s računalima, te navodi kako mu je neprestana interakcija najdraži dio posla.

”Drago mi je kad mogu prolaznicima pomoći na neki način, a uvijek je lijepo nekoga oraspoložiti s popustom ili promotivnim proizvodom.”, navodi Ivan, a njegovu pristupačnost i dobro raspoloženje uvijek prepoznaju i prolaznici zbog čega promocije izazovu pozitivne reakcije.

Ivan je jako brzo pokazao da ima sve kvalitete potrebne za napredak, a kako je jedna od njegovih specijalnosti i upravljanje segway vozilom, s vremenom je postao i edukator za Electric seriju Hodajućih reklama uz dodatnu naknadu. Njegov zadatak je prije svake promocije Electric serijom educirati promotore o upravljanju segway vozilom, te o pravilnom načinu interakcije s ljudima prilikom vožnje.

”Drago mi je što sam uspio pronaći studentski posao koji omogućuje napredak, a ekipa je stvarno super i bilo bi mi drago raditi s njima i dalje. Stoga sam poslao i otvorenu molbu za poziciju koordinatora za ljetni period kad ću imati i položen vozački ispit.”

Na temelju njegovog kvalitetnog rada uopće ne sumnjamo da će Ivan proći selekcijski postupak za koordinatora, a vjerujemo kako će iz svakog promotora uspjeti izvući 100% truda te ostati važan dio našeg poslovanja do kraja studija, ali i kasnije.