Računala i telekomunikacije

Za sve potrebe

Ako Vam se poslovanje bazira na digitalnom, ne znači da mora i marketing. Štoviše, Hodajuće reklame idealne su za sve tipove kampanja za koje možete imati potrebu.

Nove usluge

Osigurajte da svi znaju za nove usluge koje uvodite ili pružate, neovisno o lokaciji.

Otvorenja i rođendani

Privucite obližnje prolaznike u Vaše nove ili slavljeničke poslovnice u kratkom vremenskom roku.

Otvorenja
Rođendani

Akcije i pogodnosti

Komuniciranje akcija proizvoda uvijek privuče pažnju javnosti, a pritom je moguće ciljati najfrekventnije lokacije ili uži krug poslovnice u kojoj se odvija akcija.

Lokalno

S obzirom na to da nema lokacije koja je premalena i previše udaljena za nas, možete promovirati širenje svojih usluga na lokalnoj razini i osigurati da svi stanovnici pojedinog mjesta znaju za Vašu novu uslugu.

Događanja i sajmovi

Prisutni smo na najvećim događanjima i sajmovima, poput Reboot InfoGamera, na kojem možete u kratkom vremenskom roku zahvatiti na desetke tisuća posjetitelja s izraženim interesom za Vaše proizvode i usluge.

Electric serija

U skladu s Vašom djelatnošću iskoristite našu Electric seriju za promocije. I tradicionalni marketing može biti tehnološki napredan, a uz to se znatno povećava i doseg promocije zbog mogućnosti pokrivanja većeg terena u kraćem roku i brže podjele letaka.

Electric

Ljeto 2020

Ljeto je idealan oglašivački period, a to vrijedi i za telekomunikacije i računalnu industriju. Oglašavajte ponude namijenjene turistima na najpopularnijim turističkim destinacijama i osigurajte visok stupanj konverzije.

Ljeto 2020

Zakupite uz 15% popusta.

Računalna povezanost postaje važnija nego ikad prije. Pripremite kampanju na vrijeme.

Popust vrijedi u slučaju izvršenog zakupa do 30.4.2020. za period aktivacije između 15.6. i 1.9.2020. godine.