Unatoč pandemiji koja je dovela do izražene zdravstvene nesigurnosti, i dalje najbolje idu auto osiguranja. U 2021. godini konačno su krenule rasti i premije te je zabilježen porast od otprilike 12 posto na godišnjoj razini.

Idealno je vrijeme stoga nakon takvog oporavka za pojačano promoviranje auto osiguranja, a za te potrebe idealno je iskoristiti najjače auto i poslovne zone u najvećim hrvatskim gradovima. Na taj način, postiže se najveći broj impresija, a zahvaća se upravo ciljana publika.

Kad je riječ o najboljim auto zonama, osim autocesta jedne od najučinkovitijih lokacija su izrazito prometne ulice unutar gradova. Na takvim lokacijama, promet se obično kreće sporije te vozači imaju više vremena za obraćanje pažnje na podražaje iz okoline.

Hodajuće reklame unatoč manjoj oglasnoj površini u odnosu na tradicionalne billboarde imaju značajnu prednost mobilnosti zbog čega se uočavaju češće i više pamte. Istovremeno, oglasna površina je dovoljno velika da se lako uoči na svakoj prometnici.

Najveće auto i poslovne zone u Hrvatskoj

Zagreb – Radnička

Najveća poslovna zona u Zagrebu. Procjenjuje se kako mjesečna cirkulacija automobila na Radničkoj iznosi 450.000 automobila mjesečno.

Zagreb – Savska

Jedna od najvažnijih cesta unutar grada Zagreba s izlazima na Slavonsku i Vukovarsku, bilježi kontinuiran promet tijekom cijelog dana.

Split – Domovinskog rata

Nedna od najprometnijih ulica u Splitu. Glavni izlaz na autocestu iz Splita i najveća ulica koja vodi iz centra.

Rijeka – Delta

Najveće i najpopularnije parkiralište u Rijeci i jedna od najvažnijih prometnica, neizostavna destinacija u blizini centra Rijeke.

Uz navedene, nemojte propustiti iskoristiti prometnice u blizini najvećih shopping centara poput Arena centra, Avenue Mall-a ili City Centera u različitim gradovima, a unutar Zagreba značajne su svakako i Maksimirska i Držićeva. U Osijeku se po prometnosti ističu Trpimirova i Vukovarska, a u Splitu se izvrsni rezultati postižu i na Poljičkoj cesti.