Čekalo se duge 3 godine na novo veliko reprezentativno natjecanje, a nakon velikog uspjeha Hrvatske u Rusiji svi jedva čekaju vidjeti kako će ove godine odmjeriti snage s europskim velikanima.

Iako će cijelo prvenstvo biti dobro popraćeno, najviše interesa generirat će zasigurno utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, koja grupnu fazu igra 13.06., 18.06. i 22.06., a vjerujemo kako će se plasirati i u iduću fazu natjecanja te da će navijačka euforija potrajati i duže.

Zagreb

U Zagrebu su do sada bile dvije izvrsno posjećene lokacije za gledanje na otvorenom: Strossmayerov trg s popularnom Foodballerkom i Trg bana Jelačića koji u Fan zoni okupi na tisuće gledatelja ispred ogromnog ekrana. U svakom slučaju, cijeli potez od Strossmayerovog trga, preko Zrinjevca do Trga bana Jelačića očekuje se da će biti prepun navijača, a tome će doprinositi i brojni ugostiteljski objekti u blizini koji će također na svojim terasama prikazivati utakmice uz izvrsnu posjećenost.

Rijeka

Kao i u gotovo svakom većem gradu, Rijeka je utakmice prošlog prvenstva proslavila na ulicama Korza. Tako je na Korzu postavljen veliki ekran, a sa svakom utakmicom bilo je sve više i više gledatelja.

Zadar