Zagreb Food Truck Festival u svom prvom izdanju donio je veliko osvježenje na bogatu zagrebačku street food festivalsku scenu te se pozicionirao kao prvi Food Festival na Jarunu. Ovaj festival brzo je postao omiljen među publikom zbog svoje inovativne ideje, izvrsne lokacije i bogate ponude.

Prošle godine također se održao u pandemijskim uvjetima pa ni ove godine nema straha od nepredviđenih otkazivanja, a trajati će od 12. lipnja do 04. srpnja. S obzirom na to da Jarun već bilježi značajan porast kretanja stanovništva od čak 124% kao i svi parkovi, ovo događanje privući će samo još više ljudi te osigurati da Jarun bude jedna od najboljih lokacija za oglašavanje u Zagrebu.

Posjetitelji će moći uživati u prekrasno uređenim tematskim ljetnim zelenim oazama, family, kid’s, sports i chill piknik zonama, a sve uz bogatu gastronomsku ponudu kamiona te live svirkama uličnih bendova, DJ-eva, pub kvizova, modnih buvljaka, a bit će organizirano i gledanje tekmi.

Jedna od najvećih prednosti ovog festivala je što je smješten neposredno uz jarunsku plažu, pa posjetitelji direktno s kupanja, i to u kupaćima, mogu doći na Food Truck Festival nešto prigristi ili popiti.