Iskoristite prisutnost na plažama u ljetnom periodu i interaktivnost naših promotora i za sampling ili poklone proizvoda.

Promotori mogu izravno prilaziti ljudima na plažama, šetnicama, u gradskim jezgrama, putničkim lukama i drugim atraktivnim lokacijama i dijeliti uzorke proizvoda.

Uskladite promociju s potrebama turista i zasigurno će imati velikog efekta.

Koje proizvode dijeliti?

Ovisno o cilju kampanje, poželjno je dijeliti proizvode koji se mogu odmah konzumirati (iz kategorije hrane i pića).

Primjer proizvoda pogodni za ljetni sampling:

  • Napitci (sokovi, vode, energetska pića)
  • Slatkiši i grickalice
  • Sladoledi
  • Kreme za sunčanje
  • Voće

S promotorima je u svakom trenutku na terenu prisutan koordinator u službenom vozilu stoga dijeljenje uzoraka nije strogo ograničeno vrstom, količinom, ni dimenzijama proizvoda. Na taj način jednostavno možete dijeliti napitke i bilo koje druge proizvode neovisno o ambalaži, a uz prijenosne hladnjake proizvodi će ostati idealne temperature za konzumaciju.

Idealno vrijeme za sampling na plažama je od 14 do 18 sati, a od 18 do 22 sata uzorke možete dijeliti po šetnicama ili u gradskim jezgrama, gdje se s plaža u tim satima premješta većina turista.

Osim samog dijeljenja uzoraka, promotori mogu informirati turiste o proizvodu te ih usmjeravati na najbliža prodajna mjesta, što je idealno za promocije na šetnicama i u gradskim jezgrama.