Advent je jedan od najboljih perioda u godini za oglašavanje, a samim time i za sampling proizvoda. Velika frekvencija prolaznika lokalizirana na uskom području u gradu omogućit će izrazito brzu podjelu uzoraka, a opuštenost prolaznika učinit će ih posebno prijemčivima za Vašu promociju.

U nastavku donosimo najbolje proizvode za koje možete iskoristiti adventsko vrijeme za sampling.

Čokolade i ostale slastice

Čokolade su najčešće sastavni dio svih božićnih poklona, pa zašto ne bi bili i vaš poklon kupcima ovog Adventa. Božićna atmosfera pogodna je za eksperimentiranje s hranom i većina prolaznika rado će degustirati vaš proizvod. Osim toga, Advent je događanje koje u velikoj mjeri posjećuju roditelji s djecom, stoga će bilo kakav slatkiš izmamiti osmijeh na lica djece i roditelja i postati hit Adventa.

Parfemi i kozmetika

Parfemi i kozmetički proizvodi jedni su od najčešćih božićnih poklona, stoga je Advent idealno vrijeme za podjelu uzoraka kako bi se potencijalne kupce izravno potaknulo na kupnju i na taj način im se pomoglo u odabiru. Postignite visok angažman kod brojnih parova koji posjećuju Advent i inspirirajte njihovu iduću kupovinu.

Topli napitak

Još jedan izvrstan odabir za sampling u periodu Adventa je bilo koji topli napitak. Ovaj oblik samplinga izravno će uljepšati posjetiteljima doživljaj Adventa i povezati Vaš brend s najljepšim trenutcima provedenim na ovom događanju. Na hladni zimski dan ništa ne ugrije bolje od toplog napitka koje uz termo posude možete distribuirati putem Hodajućih reklama bez ograničenja.

Ostali prehrambeni artikli

Osim iščekivanja božićnih kolača i uživanja u slasticama, Božić je vrijeme i za druge gurmanske užitke. U božićnoj košarici mogu se naći različiti artikli, od mesa i mesnih prerađevina do gaziranih napitaka, a sampling bilo kojeg od proizvoda koji se mogu naći na blagdanskom stolu sigurno će imati pozitivan efekt na navike kupovanja u prosincu. Stoga je Advent sa svojim brojnim posjetiteljima idealna prilika za pozicioniranje vašeg brenda u periodu planiranja božićne košarice kod vaših kupaca.</