Kao što smo već pisali, samo zato što je kriza ne mora značiti da marketinške aktivnosti moraju stati. Kriza je ujedno prilika da višak vremena iskoristite u svrhu unaprjeđivanja procesa digitalnog marketinga, koji je u ovom trenutku najvažniji kanal oglašavanja. Međutim, možda ne znate odakle krenuti? U užurbanom ritmu vođenja poslovanja do prije niste stigli razviti znanja iz područja digitalnog marketinga? Vjerujemo da ima mnogo vas u toj poziciji, stoga smo za vas istaknuli najbolje besplatne online tečajeve digitalnog marketinga, mnogi od kojih su su besplatni ograničeno vrijeme dok traje pandemija. Sve što vam treba je vrijeme, znanje engleskog jezika i volja za učenjem.

ahrefsacademy – blogging for business

Ovaj tečaj s 10 lekcija i ukupno 39 modula pruža gotovo 5 sati sadržaja, kroz koji možete naučiti više o pisanju uspješnog bloga koji će privući kupce. Uz teme poput ”kako pretvoriti posjetitelje u pretplatnike” i ”kako optimizirati članak za određenu ključnu riječ” očekujte mnoštvo praktičnih savjeta koji će vaš blog podići na novu razinu.

Moz Academy

Istražite preko 15 tečajeva vezanih uz SEO različitih opsega i razina složenosti i specifičnosti. Odabarite točno ono što vas zanima i iskoristite promo kod wegotthis kako bi cijeli tečaj prošli potpuno besplatno.

Coursera

Na Courseri ćete pronaći ćak 85 besplatnih tečajeva u ovom periodu. Naravno, nisu svi iz područja marketinga, zastupljene su različite stručne teme, ali zasigurno ćete pronaći neki tečaj koji vam može biti od koristi u poslovanju. Ističemo tečajeve o psihologiji osobnog uspjeha, osobnom brendingu, upravljanju kompanijama budućnosti, komunikaciji u virtualnom dobu, a svi tečajevi su s prestižnih svjetskih sveučilišta. Cijeli popis besplatnih tečajeva i upute kako se upisati možete pronaći na poveznici u naslovu odlomka.

Digital Marketer Lab Plus

Digital Marketer u ovim trenucima nudi 14 dana besplatnog probnog perioda koji uključuje 36 knjižica, brojne predloške, 11 tečajeva, popuste na određene marketinške alate i zajednicu od preko 10.000 djelatnika u marketinškom sektoru. Iskoristite sve prednosti ili samo ono što vas u ovom trenutku zanima.

Skillshare

Skillshare je online zajednica za učenje s tisućama instruktivnih videa na različite teme što uključuje dizajn i fotografiju, ali i poslovne teme i marketing. Trenutno se nudi 2 mjeseca besplatnog premium pristupa, što Vam omogućava neometano istraživanje.

 

Nadamo se da ćete među ovim resursima pronaći nešto što će vam u ovom trenutku koristiti. Svakako se pretplatite i na naš newsletter kako bi primali brojne druge korisne informacije i resurse.